Iskulauseemme


Tunnusomaiset iskulauseet ovat välttämätön osa henkistä sodankäyntiä, sotaa ihmisten sieluista. Näillä iskulauseilla kannattajamme ja tukijamme voivat ilmaista olevansa Sotilaallisen Isänmaallisuuden asialla:

SOTA – ISÄNMAA!

ISÄNMAA – VELJEYS – SOTILAALLISUUS!

ASE ON MIES; MIES ON ASE, ASEMIES ON AINOA MIES!

ASERAJOITUKSET OVAT ISÄNMAAN KUOLEMA!

PUOLUE, JOLLA ON ASE KÄDESSÄ!

8 kommenttia Add your own

  • 1. Timo Salo  |  10 tammikuun, 2011 9:27 pm

    Erittäin kiinnostavaa luettavaa,ja ajateltavaa.

  • 2. Kysyvä  |  13 tammikuun, 2011 11:23 pm

    Kuinka suuri joukko ihmisiä tämän puolueprojektin taustalla on? Milloin alatte näkyä omilla nimillänne ja kasvoillanne julkisuudessa? Tähän mennessä koko sivusto vaikuttaa vihervasemmistolaisten trollaukselta. Älkää piilotelko, tulkaa esiin, jos uskotte asiaanne.

  • 3. jepjep  |  17 heinäkuun, 2011 6:47 am

    heh, tän n oltava joku vitsi, niin hirveetä skeidaa täällä suolletaan. Kyllä maa on pelkureita täynnä kun tällaiseen ryhtyvät, annan vinkin: ihan rohkeasti vain yhteiskuntaan toimimaan muien ihmisten kanssa, ei ihmisiä tarvitse pelätä. Suunnattomasta elämänpelostahan tällainen ajattelu lähtee…voi sentään ressukoita. Tsemppiä elämään.

    Vastaus: Tämä ei ole vitsi eikä tämä ole ”skeidaa”, vaan isänmaallista asiaa. Emme ole ressukoita, vaan rohkeita taistelijoita. T: Veren veli Kuoleman tuttu komentaja Kostaja.

  • 4. Mayor Slaughter  |  5 elokuun, 2011 8:14 am

    Todellisuus on sitä parasta parodiaa. Olettaen että tämä sitten on totta. En oikein tahdo edelleenkään uskoa siihen, väittäisitte mitä tahansa. 😀

    Vastaus: Kyllä tämä on totta ja olemme tosissamme. Ohjelmamme ovat vakavamielisempiä ja suuntautumisemme asiallisempi kuin sen roskaväen, joka nyt esiintyy julkisuudessa isänmaallisena. T. Veren veli Kuoleman tuttu komentaja Kostaja.

  • 5. Kekkonen  |  7 elokuun, 2011 4:42 am

    Hyvät herrat.

    Suosittelen ohessa olevien linkkien takaa löytyvien asiakirjain lukemista. Kyseiset valtakunnat jakoivat enempi tai vähempi käsityksenne yhteiskuntajärjestyksestä.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Sparta

    http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Sparta

    http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Empire

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_Germany

    http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union

    Mainitsemisen arvoista lienee myös, ettei yksikään edellämainituista valtakunnista kestänyt. Ehkäpä te ette tee samaa virhettä, jos joskus johdatte…?

    Älkääkä puhuko kuolemasta niinkuin tietäisitte siitä jotain. Kun näkee ampumalla tapetun ihmisen ensimmäistä kertaa, takaan, että se muisto säilyy koko elämän.

    Se ei oo pojat sama asia kuin kounterstrikessä ja kool of djyytissä.

    Vastaus: Historiasta löytyy paljon enemmän esimerkkejä valtakunnista, jotka laiminlöivät isänmaan puolustamisen ja joutuivat siksi turmioon. Ja mitä kuolemanrangaistukseen tulee, olemme juuri pyrkineet korostamaan sitä, että kuolemanrangaistus on asia, jota ei pidä ottaa käyttöön kevytmielisesti, vaan tiedostaen, mistä on todella kyse. Juuri siksi julkaisimme tuon kirjoituksen, jossa kuvataan, miltä kuolemanrangaistuksen käytäntö näyttää aikanaan sotilaallisessa isänmaallisessa Suomessa. T: Veren veli Kuoleman tuttu komentaja Kostaja.

  • 6. viherpiipertäjä  |  18 heinäkuun, 2012 2:15 am

    kuolemanrangaistus on merkki kansakunnan pelkuruudesta, barbaarisuudesta, heikkoudesta ja välinpitämättömyydestä, teillä ei ole pienintäkään hajua siitä mistä puhutte. no, onneks en ole ainuttakaan julistettanne tai vaalimainostanne nähnyt joten jäätte onneks mukavan pieniksi söpöiksi nurkkapatriooteiksi joiden tyhmyydelle on ilo nauraa ja jonka olemassaololla ei ole väliä

  • 7. Sääliksi käy.  |  18 heinäkuun, 2012 2:52 pm

    Yksinäinen, ehkäpä yksinäiset ressukat. Olen yrittänyt puntaroida, mistä kumpuaa moinen misantropialla jatkettu pelkuruus. Huoh. 60% varmuudella kirjoittajia on vain yksi. Toivotaan että pääset yli ongelmistasi, fantasiamaailma on ihan kiva juttu mutta ei kannata liikaa toikkaroida siellä kuilun reunalla.

    Vastaus: Kuka vain pystyy keksimään sadasosia ja todennäköisyyksiä omasta päästään. Me emme ole yksin, emmekä pelkää. Emme myöskään vihaa ihmisiä, ainakaan jaloja ja rohkeita ihmisiä.

  • 8. Mannerheim  |  12 elokuun, 2012 12:45 am

    Nyt taavetti-viljami-sotasankari joka näitä tekstejä kirjoittaa voisi mennä nukkumaan. ”Joo hei jätkät mä keksin! Jätkät mä keksin ratkasun kaikkeen! Kuolemanrangaistus :—DDDD” Hyvä idea urpo.

    Vastaus: Nimeni ei ole Urpo, ja se on myös hyvä ratkaisu suunsoittajille, jotka solvaavat Marsalkkamme nimeä.

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed