Sotilaallinen Isänmaallinen Kenttähartaus


Joka uskoo Jeesukseen Kristukseen, elää vaikka olisi kuollut. Siksi Isänmaamme puolesta henkensä antaneet Sankarivainajamme kokoontuvat kanssamme Jumalan ehtoolliselle ylistämään Jeesuksen ylösnousemusta. Jeesuksen ylösnousemus on Suomen Sotilaiden ylösnousemus. Jumala on Isänmaa.

Jokainen Suomen Sotilaallisen Isänmaallisen Sotalaitoksen Sotilas muistakoon, että Suomen Sotilaana hän on Jumalan asiamies. Jokainen hänen päätöksensä on Jumalan päätös, jokainen hänen tekonsa on Jumalan teko maan päällä. Ei ole sellaista, joka olisi Jumalaa lähempänä kuin Suomen Sotilas, sillä hän on Jumalan Pyhän Kansan, Valitun Kansan suojelija, puolustaja ja taistelija. Se, jonka Suomen Sotilas surmaa, on Jumalan surmaama. Se vihollinen, joka nousee Suomea vastaan, on Jumalan vihollinen. Se sota, jonka Suomen Sotilaat käyvät, on Jumalan Pyhä Sota. Ja kaikki epäröinti Suomen Sotilaan sielussa on Saatanan lietsomaa kapinaa Jumalaa vastaan.

Suomen Sotilas: älä epäröi, vaan tee, toimi ja taistele. Toimintasi on Jumalan toimintaa, epäröintisi on periksi antamista isälle perkeleelle.

Jätä kommentti

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed